Skip to contentSkip to navigation menu

Amsterdam, 30 januari 2012

hybris introduceert hy:market voor betere aansluiting op commerce-oplossingen

Online marktplaats biedt klanten overzicht van beschikbare applicaties

hybris, leverancier van multichannel-communicatie en e-commerce-software, heeft recentelijk hy:market geïntroduceerd. Deze online marktplaats biedt een reeks aan partnerapplicaties en additionele diensten die beschikbaar zijn voor hybris-klanten. Hiermee kunnen klanten add-on-oplossingen configureren, zogenoemde hy:apps, die aansluiten bij hun wensen en behoeften. De hy:apps geven een uitgebreid overzicht van de verschillende features en functies die een toegevoegde waarde hebben op de business.


Met hy:market kunnen klanten kiezen uit een selectie van aanbevolen partners. Door specifieke partners te selecteren hebben klanten inzicht in de integraties, applicaties en de ervaring in integratieprocessen van partners. Hierdoor kunnen projectkosten worden verlaagd en wordt er een betere aansluiting gevonden op de klantbehoefte. Daarnaast draagt hy:market bij aan de verdere ontwikkeling van hybris-oplossingen, verhoging van inkomsten, verbetering van klantervaring en het ondersteunen van multichannel-commerce en -communicatie. In hy:market staan onder andere applicaties op het gebied van commerce, klantenservice, datamanagement, betaling, print, marketing, ‘rich media’, zoekfuncties, social media en nog vele anderen.


hy:market is beschikbaar via: www.hybris.com/hybris/en/hy_market.html


"hy:market is een belangrijke ontwikkeling voor zowel onze klanten en partners, als voor hybris organisatiebreed. De marktplaats biedt onze klanten unieke integratiemogelijkheden door de toegang tot de hy:apps. Daarnaast biedt hy:market een toegevoegde waarde op het bestaande ISV-partnerprogramma, omdat het direct toegang verschaft tot de aanbevolen partneroplossingen. Nu alle informatie beschikbaar is op één centrale locatie, beschikken klanten over een volledig overzicht van de verschillende applicaties. Op deze manier kunnen zij de juiste applicaties selecteren die van toegevoegde waarde zijn op de hybris-oplossingen"
Berend Bouwmeester, Country Manager Benelux van hybris