Skip to contentSkip to navigation menu

Analitički izveštaj


„Gartner Magic Quadrant“ za upravljanje marketinškim resursima za 2016. godinu
„Gartner

 

Prema izveštaju „Gartner Magic Quadrant“ SAP Hybris Marketing rešenje se nalazi u kategoriji lidera među rešenjima za upravljanje marketinškim resursima (MRM) u 2016. godini. Ujedno ovo je četvrta godina za redom kako je kompanija SAP u kvadrantu „lidera“ za viziju i sposobnost izvršenja, zahvaljujući viziji i učinkovitosti.

 

Preuzmite primerak izveštaja „Gartner Magic Quadrant“ za upravljanje marketinškim resursima za 2016. godinu i saznajte više o:

  • 16 vodećih rešenja za upravljanje marketinškim resursima
  • mogućnostima za poboljšanje IT odluka koje se tiču unapređenja upravljanja marketinškim resursima

 

 

 

 


Kompanija Gartner ne podržava bilo koje dobavljače, proizvode ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama, niti daje savete korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače s najvećim ocenama ili drugim oznakama. Istraživačke publikacije kompanije Gartner sadrže mišljenja organizacije za istraživanje kompanije Gartner i ne treba ih smatrati činjenicama. Kompanija Gartner ne daje bilo kakve garancije, bilo izričite ili implicitne, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući sve garancije na mogućnosti prodaje ili podobnosti za posebne svrhe.