Skip to contentSkip to navigation menu

Raportul analiştilor


Gartner Magic Quadrant 2016 pentru gestiunea resurselor de marketing
Gartner Magic Quadrant for Marketing Resource Management 2016

 

Soluţia SAP Hybris Marketing este pozitionată drept „Lider” în raportul Gartner Magic Quadrant 2016 pentru gestiunea resurselor de marketing (MRM). Soluțiile SAP sunt pentru al patrulea an la rând clasate drept soluții „Lider” pentru viziunea şi capacitatea de a executa.

Conform Gartner, liderii de pe piaţa de MRM demonstrează performanţe exemplare. Aceştia oferă performanță şi stabilitate în funcţionalitatea MRM pentru implementările mari, la nivel de companie şi globale, care extind capabilitățile MRM la nivelul întregii organizații de marketing. Furnizorii lider de soluții software oferă propuneri de afaceri care rezonează cu cumpărătorii.

 

Descărcaţi raportul Gartner Magic Quadrant 2016 pentru gestiunea resurselor de marketing pentru:

  • A afla mai multe despre evaluarea Gartner pentru cei 16 furnizorii de soluţii de gestiune a resurselor de marketing
  • A ajuta la luarea unor decizii importante privind afacerea dvs. şi IT-ul, în vederea îmbunătăţirii gestiunii resurselor de marketing
  • A înţelege mai bine acest proces de gestiune a resurselor de marketing

 

 

 

 


Gartner nu recomandă niciun furnizor, produs sau serviciu reprezentat în publicaţiile sale de cercetare şi nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar acei furnizori cu cele mai bune evaluări sau altă desemnare. Publicaţiile de cercetare Gartner constau din opiniile organizaţilor de cercetare Gartner şi nu trebuie interpretate ca expuneri de fapte. Gartner nu îşi asumă responsabilitatea pentru toate garanţiile, exprimate sau sugerate, cu privire la prezenta cercetare, inclusiv orice garanţie de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.