Skip to contentSkip to navigation menu
B2B RT Dinner NL

De Business-to-business markt heeft veel te winnen bij het toepassen van ervaringen en technologie uit de B2C-markt. Thuis is uw klant gewend aan de gestroomlijnde e-commerce die retailers perfect op orde hebben: gepersonaliseerd aanbod, eenvoudig zoeken en bestellen en betalen zonder rompslomp. Waarom zou u uw consument het gemak van deze omni-channel niet bieden in B2B e-commerce?

Op woensdag 22 april, organiseert hybris, een SAP-onderneming en de snelst groeiende aanbieder van e-commerce oplossingen, het B2B Diner 2015.

Tijdens dit inspirerende diner wordt antwoord gegeven op vragen als:

 • Van welke successen uit de B2C markt kan de B2B markt leren?

 • Hoe is in B2B een omnichannel benadering in te passen in complexe organisatie- en IT-structuren?

 • Oude business modellen moeten vaak veranderd worden, maar wat is voor een multinational de juiste aanpak om volledig omnichannel te worden?

 • Hoe ontwerp je een integrale klantbenadering, waarbij de klantbeleving centraal staat?

 • Op welke wijze kunnen B2B bedrijven meer transparant worden en klanten snel en goed advies geven waarbij klanten ook kunnen vergelijken om bijvoorbeeld kosten te besparen?
 
Gedurende deze avond hoort u ervaringen van uw collega’s en zullen de volgende sprekers u tot nieuwe inzichten brengen:

 • Henk Mugge heeft 15 jaar ervaring in e-commerce bij diverse technisch groothandels. In zijn huidige functie binnen Fabory is hij verantwoordelijk op groepsniveau voor de e-commerce binnen 14 landen.

 • Dries de Love heeft voor Katoen Natie Group de e-commerce omgeving opgezet en is o.a. verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Europese markt, IT strategie, en WMS.

 • Hugo Heldenbergh is reclameman en 30 jaar actief als creatief en manager in reclame en marketing en richt zich nu met zijn huidige reclamebureau Zeal voornamelijk op merk-optimalisatie en activatie en werkt o.a. voor Thales Nederland en FrieslandCampina.

Programma
 • Aankomst en ontvangst
  17:15 uur - 18:00 uur Aankomst en ontvangst
 • Exclusief diner en RoundTable
  18:15 uur - 21:45 uur Exclusief diner en RoundTable
 • Einde RoundTable en gelegenheid tot napraten
  21:45 uur Einde RoundTable en gelegenheid tot napraten

Reserveer nu uw deelname

Een inspirerende avond in een bijzondere ambiance. Reserveer nu alvast uw plaats! Samen met vijftien andere Nederlandse top B2B bedrijven spreekt u over hoe u zakelijke klanten en toeleveranciers een betere customer experience kunt bieden, en hoe u dit onderdeel van uw e-commerce strategie kunt maken.

Uw host

hybris faciliteert een serie van round-table diners om te begrijpen welke trends er zijn en hoe bedrijven zich voorbereiden om concurrerend te zijn en te blijven. Dit B2B Diner 2015 is de gelegenheid om even afstand te nemen. Om de kansen en uitdagingen te bespreken, samen met uw gelijken uit de B2B-markt en deskundigen uit de wereld van customer experience, system integration en e-commerce.

Locatie

Hotel Restaurant Oud London
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist
 
Vul hier uw adresgegevens in en u ontvangt een routebeschrijving van deur tot deur.