Skip to contentSkip to navigation menu

Amsterdam, 25 september 2012

Onderzoeksbureau benoemt hybris tot leider B2C commerce suite

hybris, leverancier van multichannel-commerce en communicatiesoftware, is door Forrester Research in hun laatste Wave-rapport B2B Commerce van september 2012 benoemd tot leider op het gebied van B2C commerce suite. ‘The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites, Q3 2012’.


Forrester: “De oplossing die hybris biedt is in de afgelopen twee jaar doorontwikkeld en volwassen geworden. Dat heeft geresulteerd in een snel groeiend marktaandeel. Belangrijke onderscheidende onderdelen van hybris zijn: krachtige contentmanagement-tools, catalog management, enterprise integratie en uitgebreide functionaliteit voor globalisatie en internationalisatie. hybris’ eCommerce-features zijn verder aangescherpt en er wordt nu de mogelijkheid geboden om een productgroep uit te breiden en aan te passen, zodat gedifferentieerde eCommerce-sites ontwikkeld kunnen worden binnen verticale productgroepen.”


Ariel Lüdi, CEO van hybris zegt: “Onze focus op de B2C-commercemarkt is een belangrijke pijler van ons succes en bepaalt het aandeel dat we hebben in de retail- en industriële markt. Op basis van dit succes neemt hybris het voortouw op andere eCommerce leveranciers in de evolutie richting omnichannel-commerce. We zijn erg blij om te zien dat onze technologie – met een focus op B2C – de waardering krijgt als leider in deze groeiende en dynamische commerce-sector.”


Uit het Forrester B2C Commerce Suite Wave-rapport blijkt ook dat multichannel-organisaties heel snel doorgroeien naar multisite- en multibrand-organisaties. Deze trend biedt meer specifieke en directe marketing-mogelijkheden voor klanten. Zij kunnen profiteren van de juiste search engine optimization (SEO) door gebruik te maken van specifiekere zoektermen en metadata voor het verkrijgen van gerelateerde zoektermen. Innovatieve merchandising en marketing op het gebied van ´flash sales´, social commerce en mobile commerce zijn een drijvende kracht voor het ondersteunen van verschillende sites en touchpoints voor klanten vanuit een standaard infrastructuuromgeving.”