Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris Marketing


Marketing contextual în timp real cu ajutorul platformei Hybris Marketing. Înțelegeți mai bine clienții și comportamentul acestora, reduceți timpul de conversie și creșteți rata de retenție.
Hybris Marketing

Campaniile de marketing tradiționale nu mai au același succes deoarece comportamentul uman nu se poate cuantifica în totalitate. Câteodată specialiștii din marketing nu au informații detaliate privind intențiile actuale ale clienților corelate cu date din trecut sau comportamentul acestora online. De multe ori comunicarea personalizată bazată doar pe informațiile istorice despre client (obținute din campanii, comenzi, achiziții) nu aduce rezultatele dorite.

Hybris Marketing permite specialiștilor din marketing să înțeleagă mai bine audiența pe baza informațiilor obținute în timp real – ce fac clienții acum.

Adunând aceste date în timp real despre fiecare client și corelate cu datele deja existente despre acesta, companiile pot oferi clienților o experiență individualizată si adaptată tuturor canalelor de comunicare.


Cu ajutorul SAP Hybris Marketing puteți:
  • Identifica în timp real intențiile clienților. Colectați dinamic informații din diverse surse și creați un profil al clientului, cât mai detaliat, obținând astfel o sursă unică cu date istorice dar și date despre intențiile actuale ale acestuia.
    AFLAȚI MAI MULTE
  • Creați experiențe personalizate unice. Convertiți în timp real oportunitățile și oferiți informații relevante clienților prin toate canalele de comunicare. Creați noi campanii de engagement pentru a crește loialitatea clienților și implicarea lor în comunitatea online.
    AFLAȚI MAI MULTE
  • Acționează rapid. Acționați proactiv la fiecare oportunitate și aliniați procesele și resursele de marketing pentru a fi performanți.
    AFLAȚI MAI MULTE
hybris Marketing: Market to an audience of one hybris Marketing: Market to an audience of one
White Paper
Drive Greater Marketing Impact by Leveraging Customer Communities
Comunitățile de consumatori pot reprezenta surse importante pentru companii obținând rezultate mult mai bune în campaniile de marketing.
Drive Greater Marketing Impact

 

VIDEO
Tehnologia digitală oferă noi perspective fanilor hockey-ului
Liga Națională de Hockey utilizează SAP Hybris Marketing Cloud pentru a înțelege mult mai bine ce își doresc fanii de la acest sport.
Tehnologia digitală oferă noi perspective fanilor hockey-ului
hybris Marketing: Market to an audience of one hybris Marketing: Market to an audience of one
Solution Brief
SAP Hybris Marketing: Market to an audience of one
Hybris Marketing permite companiilor posibilitatea de a oferi clienților experiențe adaptate diverselor canale de comunicare, în funcție de preferințele acestora.
Market to an audience of one