Skip to contentSkip to navigation menu

SAP Hybris Marketing


SAP Hybris Marketing ingyenes próbaverzió
 

 

 

Nyújtson személyreszabott marketinget akár egy nagy méretű célcsoport minden tagjának

Az SAP Hybris Marketing megoldás képessé teszi a különböző marketing egységeket, hogy személyre szabott marketinget nyújtsanak nagyobb tömegek minden egyes tagja számára is. Hozzásegíti Önt a vásárlók szándékainak könnyebb megértéséhez, bepillantást nyerve nem csak a hisztorikus adatokba, de az adott pillanat vásárlói motivációiba is. Hozzáférhet a naprakész elemzésekhez, amelyek segítenek felfedezni a rejtett trendeket és az ezekből eredő lehetőségeket. A vásárlás minden szakaszában releváns információt kaphat a vásárlói tapasztalatokról. Az SAP Hybris Marketing megoldás az online viselkedés alapján újrapozícionálja az adott célközönséget, ezzel átláthatóbbá válnak a marketing tevékenységek, amelyek segítik az erőforrások tervének optimalizálását, így a növekedést és a vásárlói elégedettséget is.

 


Az ingyenes próbaverzióról

Iratkozzon fel az SAP Hybris Marketing 30 napos ingyenes próbaverziójáért, és szerezzen tapasztalatot első kézből a főbb kulcsmegoldások tesztelésével. A demo letöltésével hozzáférhet az előre feltöltött próba adatokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy:

  • jobban megértse a vásárlók szándékát, bepillantást nyerve nem csak a hisztorikus adatokba, de az adott pillanatban lévő vásárlói motivációkba is.
  • a vásárlás minden szakaszában releváns információt kapjon a vásárlói tapasztalatokról.
  • átláthatóbbá váljanak a marketing tevékenységek, amelyek segítik az erőforrások tervének optimalizálását, így a növekedést és a vásárlói elégedettséget.

 


Az ingyenes próbaverzó magában foglalja az alábbi megoldásokat:

Hybris Marketing Data Management, Hybris Marketing Segmentation, Hybris Marketing Acquisition, Hybris Marketing Planning, és Hybris Marketing Insight.

Az ingyenes próbaverzióért kattintson – a sárga “Get it” gombra, és iratkozzon fel minél hamarabb.

 

GET IT