Skip to contentSkip to navigation menu

Amsterdam, 27 januari 2014

Global Partner Summit 2014 hybris trekt recordaantal van 1500 deelnemers

 
 

Deelnemers Global Partner Ecosystem hybris komen samen voor exclusieve presentaties van de beste expertise en innovatie op het gebied van omnichannel commerce

hybris software, een SAP-onderneming en ’s werelds snelst groeiende commerce platform provider, meldt dat de Global Partner Summit 2014, die van 22 tot 24 januari in München plaatsvond, door een recordaantal van 1500 Partner Ecosystem-deelnemers is bezocht. Tijdens het drie dagen durende evenement verzamelden vertegenwoordigers van 350 deelnemers aan het Global Partner Ecosystem, toekomstige partners en geïnteresseerde SAP-partners, zich voor een exclusief kijkje in de wereld van omnichannel commerce om deelgenoot te worden van de meest actuele expertise en de nieuwste innovaties op dit gebied. Via een uitgebreid programma van presentaties, technische demonstraties en gespecialiseerde sessies, praatte hybris de afgevaardigden bij over baanbrekende ideeën en perspectieven om tot verdere groei te komen en volop te profiteren van nieuwe commerciële kansen in 2014 en daarna.

 

“De overname van hybris door SAP is een bijzonder sterke combinatie van krachten gebleken,” zegt Frank Schoutissen, vice president of channel bij hybris. “Het samenvoegen van onze flexibele omnichannel commerce-oplossingen met de robuuste bedrijfstechnologie en de toonaangevende mobiele, in-memory-en cloud-innovaties van SAP heeft gezorgd voor nieuwe inzichten in klantbetrokkenheid. De conferentie van dit jaar vormde het perfecte platform om het met onze partners te hebben over nieuwe kansen en over de inzet die nodig is om gelijke tred te houden met de fenomenale groei van hybris.”

Het afgelopen jaar heeft hybris zijn Global Partner Ecosystem gestroomlijnd om de kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen. Tijdens het evenement introduceerde het bedrijf een nieuw partnerprogramma en het ‘Customer Engagement Model’ voor partners en klanten in alle sectoren waarin hybris actief is, zoals retail, consumentenproducten, media, telecom, sport en entertainment.

“Op dit moment zijn er maar liefst 7.500 mensen dagelijks in de weer met onze technologie en we willen dit ecosysteem de komende 18 maanden uitbreiden naar 15.000”, legt Schoutissen uit. “Het indrukwekkende aantal deelnemers aan de conferentie – bijna het dubbele van vorig jaar – laat zien hoe betrokken onze partners zijn bij hybris en zijn klanten.”

 

Enkele gastsprekers tijdens het evenement waren Peter Sheldon, principal analyst bij Forrester, Jim Herbert, oprichter en directeur van Sceneric, Geert Leeman, global account executive Nestle Alliance bij SAP en Darin Archer, principal product marketing manager of commerce bij Adobe. Zij verzorgden presentaties met hybris-experts en namen deel aan het programmaonderdeel Business, Technology and Delivery, dat deelnemers informeerde over specifieke productupdates, best practices, case studies en informatie die essentieel is om het maximale resultaat te halen uit toekomstige zakelijke kansen.

 

Naast het uitrusten van de partners met de benodigde tools om uit te blinken in de bedrijfstak, diende de Global Partner Summit voor hybris ook als podium om de jaarlijkse Partner Awards uit te reiken en daarmee het succes van zijn partners te vieren.

 

De winnaars van de Partner Awards 2014 zijn:

 
Global Partner of the Year 2013
Global ISV Partner of the Year 2013
ISV Solution Partner of the Year 2013
APAC Partner of the Year 2013
EMEA Partner of the Year 2013
Americas Partner of the Year 2013
Most Innovative Partner of the Year 2013
Newcomer of the Year 2013
Global Service Delivery Partner of the Year 2013
 
 

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, hybris persdesk, e-mail hybris@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.