Direkt zum Inhalt der SeiteDirekt zur Hauptnavigation
header_lp-retail-dinner-2015.jpg
 
Wearable technologie helpt de consument voortdurend alert te zijn op aanbiedingen. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om verschillende kanalen aan elkaar te verbinden. Dit zorgt voor uw personeel snel overzicht van voorraden en voor uw klanten gepersonaliseerde beleving.
 
 
Wearable devices and smart comparison apps are giving consumers the advantage over stores – or are they? The same technology can help retailers to improve in-store and online efficiency and offer its customers a better experience. At the Retail Roundtable Dinner, hybris brings together leading retail companies and experts from the worlds of wearable technology and customer experience. In the setting of a private dining room they take a moment to reflect on new opportunities in omni-channel e-commerce.
 
Op donderdag 29 januari, organiseert hybris, een SAP-onderneming en de snelst groeiende aanbieder van e-commerce oplossingen, het Retail Diner 2015. Tijdens dit inspirerende diner wordt antwoord gegeven op vragen als:
 
Wat is de invloed van wearables op het aankoopgedrag van consumenten?
Wat zijn de kansen en uitdagingen voor retailers?
Hoe kunt u wearables inzetten ter vergroting van efficiëntie in winkels en online kanalen?
Wat zijn de mogelijkheden bij het versterken van klantenbinding door middel van een gepersonaliseerde klantbeleving?
Hoe kunt u zich als retailer voorbereiden op de snelle ontwikkelingen in deze veelbelovende technologie?
   
 
Programma
 
17:30 uur - 18:00 uur Aankomst en ontvangst
18:15 uur - 21:30 uur Exclusief diner en RoundTable
21:30 uur Einde RoundTable en gelegenheid tot napraten
   
 
Mark Raben
Specialist in de productstrategie en go to market van SAP, thought leader op het gebied van innovaties. Hij is een gepassioneerde spreker op het gebied van trends in IT, big data en marketing. Mark laat praktijkvoorbeelden zien met diverse technologieën, hoe je kunt inspelen op deze trends en wat de visie van SAP is op de toekomstige retailwinkel.
 
Raimo van der Klein
Een visionair op het gebied van ‘mobile augmented reality’, en de vroegere CEO van Layar. Raimo heeft een achtergrond in retail, marketing en mobiele strategie, en is tegenwoordig adviseur van bedrijven als Nokia en KPN.
 
Rutger Zonneveld
Rutger werkt zeven jaar bij Google en geeft leiding aan een team dat de grootste multichannel retail organisaties in Nederland in haar portefeuille heeft. Hiervoor heeft Rutger 5 jaar bij Google in Londen gewerkt waar hij advies gaf aan een aantal van de meest vooruitstrevende online bedrijven als Amazon en eBay met betrekking tot hun online marketing strategie.
 
 
Reserveer nu uw deelname
Een inspirerende avond in een bijzondere ambiance. Reserveer nu alvast uw plaats! Samen met vijftien andere Nederlandse top-retailers spreekt u over de toenemende rol van wearable technologie en hoe u dit onderdeel kunt maken van uw eCommerce-strategie.
 
Uw host
hybris faciliteert een serie van round-table diners om te begrijpen welke trends er zijn en hoe bedrijven zich voorbereiden om concurrerend te zijn en te blijven. De ontwikkelingen in e-commerce en wearable technologie gaan razendsnel. Dit Retail Diner 2015 is de gelegenheid om even afstand te nemen. Om de kansen en uitdagingen te bespreken, samen met gelijken van top-retailbedrijven en deskundigen uit de wereld van wearable technologie en klantbeleving.
 
Locatie
Restaurant Vuur
Hilversumsestraatweg 4
3744 KC Baarn
Vul hier uw postcode in en u ontvangt een routebeschrijving van deur tot deur.

Het Retail Diner en alle presentaties zullen in het Nederlands zijn. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens het Retail Diner. De inschrijvingen worden behandeld op basis van volgorde van binnenkomst.  
 
Registration
 
 
 
 
 

 

.