Direkt zum Inhalt der SeiteDirekt zur Hauptnavigation

Analitički izveštaj


„Gartner Magic Quadrant“ za upravljanje marketinškim resursima za 2016. godinu
„Gartner

 

Prema izveštaju „Gartner Magic Quadrant“ SAP Hybris Marketing rešenje se nalazi u kategoriji lidera među rešenjima za upravljanje marketinškim resursima (MRM) u 2016. godini. Ujedno ovo je četvrta godina za redom kako je kompanija SAP u kvadrantu „lidera“ za viziju i sposobnost izvršenja, zahvaljujući viziji i učinkovitosti.

 

Preuzmite primerak izveštaja „Gartner Magic Quadrant“ za upravljanje marketinškim resursima za 2016. godinu i saznajte više o:

  • 16 vodećih rešenja za upravljanje marketinškim resursima
  • mogućnostima za poboljšanje IT odluka koje se tiču unapređenja upravljanja marketinškim resursima

 

 

 

 


Kompanija Gartner ne podržava bilo koje dobavljače, proizvode ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama, niti daje savete korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače s najvećim ocenama ili drugim oznakama. Istraživačke publikacije kompanije Gartner sadrže mišljenja organizacije za istraživanje kompanije Gartner i ne treba ih smatrati činjenicama. Kompanija Gartner ne daje bilo kakve garancije, bilo izričite ili implicitne, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući sve garancije na mogućnosti prodaje ili podobnosti za posebne svrhe.