Skip to contentSkip to navigation menu

Amsterdam, 16 januari 2012

hybris introduceert nieuwe multichannel-commerce-oplossing

hybris 4.5 voor wereldwijde implementatie, optimale performance en integratie met Google

hybris, leverancier van multichannel-communicatie en e-ommerce-software, heeft onlangs haar nieuwe multichannel-commerce-oplossing hybris 4.5 aangekondigd. Deze oplossing is ontwikkeld voor zowel de B2B- als B2C-markt en zorgt ervoor dat wereldwijde e-commerce en mutichannel-verkoop aan klanten effectiever, sneller en met betere resultaten wordt geleverd.


Eén van de nieuwe functionaliteiten in hybris 4.5 is de Multichannel Accelerator voor B2B-commerce, waardoor multichannel-commerce een impuls krijgt en omzet sneller groeit. Monitoring van performance biedt inzicht in bedrijfsapplicaties, helpt met het identificeren waar bedrijfsverbetering nodig is en verlaagt onderhoudskosten. Door de ingebouwde Google Local Shopping-integratie, kunnen organisaties hun producten aanbieden aan een breder publiek.


In aanvulling op de reeds bestaande ingebouwde talen, bevat hybris 4.5 nu ook Chinees, Italiaans en Braziliaans-Portugees. Door toevoeging van deze talen wordt wereldwijde uitrol eenvoudiger, omdat regionale teams hun lokale website eenvoudiger kunnen beheren. Dit vermindert tevens de behoefte aan training en een gecentraliseerde check van content.


Multichannel Accelerator voor B2B-commerce

De nieuwe Multichannel Accelerator voor B2B-commerce zorgt ervoor dat B2B-organisaties snel een multichannel-commerce-oplossing kunnen implementeren, net zoals gebruikers van de succesvolle Multichannel Accelerator voor B2C. De oplossing is speciaal ontwikkeld voor B2B-organisaties en bevat alle opties die nodig zijn voor het beheer van complexe B2B-relaties. Denk hierbij aan geautomatiseerde orderverwerking en het bieden van een goede klantervaring via alle kanalen, met intuïtief webdesign.


Uitgebreide zoek- en navigatiefunctionaliteiten

hybris 4.5 biedt verbeterde zoek- en navigatiefunctionaliteiten, waardoor men meer controle krijgt over zoekresultaten en een verbeterde gebruikerservaring. Klanten kunnen met deze functionaliteiten hun zoekresultaten verfijnen naar eigen behoefte. Door de vooraf ingebouwde API kunnen gebruikers meer zoek- en navigatiemogelijkheden toevoegen voor een nog betere zoekervaring.


Verbeterde klantenservice

Klantenservice-medewerkers die hybris 4.5 gebruiken, kunnen meerdere merken en/ of winkels ondersteunen en reageren op vragen, gebruikmakend van verschillende merkidentiteiten. Met het volledige overzicht van alle transacties en de winkelgeschiedenis van alle winkels en merken, worden klantverzoeken sneller en effectiever afgehandeld.


Print verbeteringen

Het printpublicatie-planningsproces wordt nog eenvoudiger met de nieuwe paginabeheer-functionaliteit. Gebruikers kunnen kiezen tussen enkele pagina’s, dubbele pagina’s of paginareeksen en roosters onafhankelijk toewijzen aan linker- of rechterpagina’s. Dit stroomlijnt de planning en bewerking, verlaagt projectkosten, verhoogt flexibiliteit voor project- en maatwerk en reduceert de doorlooptijd voor geprinte materialen.


Google Local Shopping-integratie

Het gebruik van hybris 4.5-producten geeft toegang tot de grootste zoekmachine ter wereld. Klanten kunnen producten zoeken en automatisch via Google Maps winkels in de buurt vinden die de gezochte producten op voorraad hebben (inclusief de juiste prijs).


dynaTrace-integratie

Met de dynaTrace-integratie krijgen klanten van hybris een uitgebreide ‘out-of-the-box’ monitoring-oplossing. Deze oplossing optimaliseert performance door visualisatie van live performance en transactiestatistieken van hun e-commerce-oplossing. Monitoring-dashboards zijn geïntegreerd, wat handmatige configuratie overbodig maakt. De dashboards omvatten systeemgebruik, transactiefouten, zoekopdrachten en orders, pagina categorie performance, zoektransactie performance, bedrijfsimpact en enkelvoudige transactie performance.


“hybris 4.5 is een nieuwe oplossing waarmee B2C- en B2B-organisaties wereldwijd, op het gebied van multichannel-commerce, het maximale kunnen leveren en behalen”, zegt Ariel Luedi, CEO van hybris. “Onze klanten kunnen profiteren van onze kennis van de wereldwijde retailmarkt en onze expertise in het leveren van de beste multichannel-technologieën en -diensten. Consumenten krijgen zo vertrouwen in de koopervaring en het aanbod en de voordelen die zij mogen verwachten.”


hybris 4.5 is vanaf nu beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de nieuwe oplossing op: www.hybris.com/release45


"hybris 4.5 is een nieuwe oplossing waarmee B2C- en B2B-organisaties wereldwijd, op het gebied van multichannel-commerce, het maximale kunnen leveren en behalen. Onze klanten kunnen profiteren van onze kennis van de wereldwijde retailmarkt en onze expertise in het leveren van de beste multichannel-technologieën en -diensten. Consumenten krijgen zo vertrouwen in de koopervaring en het aanbod en de voordelen die zij mogen verwachten"
Ariel Luedi, CEO van hybris