Skip to contentSkip to navigation menu

Izvješće analitičara


Izvješće Gartner Magic Quadrant za digitalnu trgovinu u 2016.
Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce 2016

 

Predstavnici tvrtke Gartner smatraju da predvodnici na tržištu digitalne trgovine pokazuju sposobnost izrade sveobuhvatne funkcionalnosti za trgovinu, nuđenja mogućnosti za trgovinu u više industrijskih grana i poslovnih modela, izrade platformi za trgovanje koje se mogu proširiti i podržati ogromne količine transakcija i visoke bruto vrijednosti robe u internetskoj prodaji, obavljanja usluga prodaje i podrške izravno i putem ekosustava aplikacija, servisnih i integracijskih partnera te izrade dodatne funkcionalnosti aplikacije koja se može integrirati s njihovom osnovnom platformom za trgovinu.

Predvodnici također imaju mogućnost financijskoga, tehničkoga i organizacijskoga razvoja te se redovito nalaze u korisničkim ocjenama dobavljača za digitalnu trgovinu. Nadalje, oni često postavljaju konkurentske standarde prema mojima se drugi dobavljači međusobno uspoređuju.

Ovu je grafiku objavila tvrtka Gartner, Inc. u okviru većeg istraživačkog dokumenta i mora se razmatrati u kontekstu cijelog dokumenta. Ovaj dokument tvrke Gartner može se dostaviti na zahtjev preko tvrtke SAP Hybris.

 

 

 

 

 


*Tvrtka Gartner ne podupire nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu spomenutu u objavljenim istraživanjima niti preporučuje korisnicima tehnologija da odaberu samo najviše uvrštene ili na drugi način kvalificirane dobavljače. Objavljena istraživanja tvrtke Gartner sastoje se od mišljenja predstavnika njezine istraživačke organizacije te se ne smiju smatrati činjeničnim tvrdnjama. Tvrtka Gartner odriče se svih izričitih i implicitnih jamstava u vezi s ovim istraživanjem, što obuhvaća sva jamstva mogućnosti prodaje ili pogodnosti za određenu namjenu.